Welkom

Nijssen Junior BV is een middelgrote bloemenexporteur met een groot marktaandeel op de Duitse markt voor snijbloemen. Het bedrijf is gevestigd in het hart van de bloemensector, in Aalsmeer op VBA-Zuid. Na een ruime periode vanaf de locatie Noord onze klanten te hebben geleverd, zijn wij nu bijna 10 jaar gevestigd in locatie Zuid, volledig geautomatiseerd en optimaal ingericht voor de inkoop, verkoop en het verzendklaar maken van bloemen naar Europa en met name Duitsland. Onze klanten zijn voornamelijk importerende groothandelsbedrijven.

De bloemen worden ingekocht in binnen- en buitenland. Niet alleen op veilingen, maar ook rechtstreeks bij kwekers. Met deze kwekers onderhouden wij dagelijks contact zodat de kwaliteit van de aangeboden bloemen kan worden gewaarborgd.

In onze bedrijfsruimte van ruim 5.000 m2 beschikken wij over voldoende koelcelcapaciteit, een ruime dagvoorraad en een zeer geavanceerd logistiek systeem. Een garantie voor snelle levering, dagelijks. Ons bedrijf is volledig uitgerust om klanten over de grens te bedienen. Niet alleen met bloemen van de beste kwaliteit, maar ook met een goede persoonlijke service.

Homepage
            

Historie
     

Visie


Bloemen


Partners

        
Contact
Design by assendelft.it. Copyright 2010 Nijssen. Alle rechten voorbehouden